Samsung Galaxy S8 verkopen

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte Samsung Galaxy S8 verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle modellen van Samsung. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je Samsung Galaxy S8 verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

Samsung

Samsung, dé Koreaanse marktleider op het gebied van smartphones die op Android draaien. Waar Samsung vroeger moest vechten voor een plekje in de wereld van telefoons heeft Samsung tegenwoordig samen met Apple het hoogste marktaandeel. De populaire Galaxy-serie staat bekend om haar grote heldere beeldscherm, uitstekende camera’s en kenmerkt zich door het strakke design.

Galaxy S-serie 

Dit is de populairste serie onder de Samsungs. Ten op zichte van de voorgaande series (de A en J Serie) beschikt een Galaxy-S over verbeterde functies en zijn de toestellen nog sneller waardoor het wordt aanbevolen om games te spelen of films in HD te kijken. Daarnaast zorgt de grootte en de kwaliteit van het beeldscherm voor haarfijn beeld. Dit geldt ook voor de kwaliteit van de camera’s. Alle Galaxy-S toestellen zijn stof- en waterdicht. Bellen in de regen is dus geen enkel probleem, evenals het werken op een stoffige plek.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Back-up maken Android (voor Samsung Galaxy S8):


Je Android (Samsung Galaxy S8) toestel leegmaken:

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U