Je Samsung Galaxy smartphone verkopen

  • Binnen 3 werkdagen uitbetaald
  • Terugkoopgarantie
  • Goed voor het milieu
  • Gratis verzending
  • Binnen 3 werkdagen uitbetaald
  • Terugkoopgarantie
  • Goed voor het milieu
  • Gratis verzending

Top 5 meest verkocht:

Je gebruikte Samsung verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle modellen van Samsung. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je Samsung verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Check hier voor hoeveel geld jij je gebruikte Samsung nog kan verkopen!

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Je Samsung vertrouwd verkopen?

Verkopen via We Buy Things is snel en eenvoudig.

Eerlijke prijzen en een snelle afwikkeling!

Kijk hier hoe je jouw Samsung kan resetten voor het verkopen!

Check hier alle Samsungs die je aan ons kan verkopen

Ben je toe een nieuwe telefoon? Of heb je net een nieuwe telefoon gekocht? Misschien heb je zelfs nog een verzameling telefoons ergens in een la liggen. Dan kan je bij WeBuyThings.nl snel en eenvoudig je “oude” gebruikte telefoon voor geld verkopen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een eerlijke prijs en snelle afhandeling. Ben jij ook benieuwd wat jouw telefoon nog waard is?

Waarom zou je jouw gebruikte telefoon verkopen?

Ben je toe een nieuwe telefoon? Of heb je net een nieuwe telefoon gekocht? Misschien heb je zelfs nog een verzameling telefoons ergens in een la liggen. Dan kan je bij WeBuyThings.nl snel en eenvoudig je “oude” gebruikte telefoon voor geld verkopen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een eerlijke prijs en snelle afhandeling. Ben jij ook benieuwd wat jouw telefoon nog waard is?

Het verkopen van je oude gebruikte telefoon is niet alleen mooi meegenomen voor je eigen portemonnee, maar wat misschien nog wel veel belangrijker is, is dat het goed is voor het milieu. Door jouw gebruikte telefoon in te leveren, ofwel te recyclen verleng je de gebruiksduur van je smartphone waardoor er minder grondstoffen worden gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe telefoons. Denk hierbij aan zilver, goud en koper. Deze grondstoffen zijn schaars en door je telefoon te verkopen aan WeBuyThings.nl of een andere inkoopsite draag je dus direct bij aan een beter milieu zonder dat je daar veel inspanning voor hoeft te leveren.

Voor meer informatie omtrent grondstoffen die gebruikt worden in mobiele telefoons en de schaarste hiervan kan je hier het kennisdossier downloaden van NCDO. NCDO is het Nederlandse kennis- en adviescentrum voor burgerschap en internationale samenwerking. De focus in dit dossier ligt op kritieke grondstoffen zoals zeldzame aardmetalen en kobalt maar ook tin, fosfaat en goud. Geen tijd om het dossier te lezen? Bekijk dan hier een kort filmpje over de herkomst en verwerking van grondstoffen in mobiele telefoons.

Voor hoeveel geld kan je jouw “oude” gebruikte telefoon nog verkopen?

De waarde van jouw gebruikte telefoon kan je via WeBuyThings.nl eenvoudig berekenen. Je doorloopt een vragenlijst met o.a. vragen over het merk en model van je telefoon, het geheugenformaat, de kleur van je toestel, de uiterlijke staat en of je wilt dat wij de data voor je verwijderen. Op basis van jouw antwoorden zorgen wij voor een zo goed mogelijk aanbod. Je kan ons aanbod natuurlijk altijd vergelijken met andere opties in de markt.

Waar kan je jouw gebruikte telefoon het beste verkopen?

Hoe en waar je jouw telefoon wilt verkopen is natuurlijk geheel aan jezelf. Er zijn diverse opties om jouw gebruikte telefoon om te zetten in geld. Dit kan via FacebookEbay of Marktplaats, maar er zijn ook vergelijkbare sites zoals RebuyGSMloket en Zonzoo waar je jouw oude telefoon kunt verkopen. Wellicht krijg je meer voor je oude toestel wanneer je het via Facebook of Marktplaats verkoopt. Een nadeel hiervan is dat je er niet zeker van bent dat degene aan wie jij het toestel verkoopt daadwerkelijk op komt dagen en je vreemde mensen aan je deur ontvangt.
Het voordeel om je telefoon bij WeBuyThings.nl te verkopen is dus dat je direct geld ontvangt, niet te maken hebt met vreemde mensen aan je deur of regelmatig moet checken hoe vaak je advertentie is bekeken en of er al geboden is. Of sterker nog, of je advertentie al verlopen is en je hem opnieuw moet uploaden.

Daarom proberen we jou bij WeBuyThings.nl een zo eerlijk mogelijke prijs te bieden voor je gebruikte telefoon. Naast een eerlijke prijs proberen wij ook de best mogelijke service te leveren. We houden je netjes op de hoogte van alle ontwikkelingen wanneer jij je oude mobiel naar ons hebt opgestuurd!

Hoe kan je jouw gebruikte telefoon via WeBuyThings verkopen?

Zoek in onze webshop het merk en model van de telefoon die je wil verkopen. Geef vervolgens aan om welke uitvoering het gaat (aantal GB), welke kleur jouw telefoon heeft en beantwoord de vragen over de functionaliteit en cosmetische staat van jouw telefoon. Wij berekenen aan de hand van de door jou ingegeven informatie wat je telefoon nog waard is. Indien je tevreden bent met ons aanbod kan je het proces verder afronden. Wij vragen je dan om een aantal gegevens om de verkoop, en uiteraard de betaling naar jou toe, zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Vul de gestelde vragen naar waarheid in. Dit is in je eigen voordeel om zo snel mogelijk je geld te ontvangen. Zodra je het proces hebt afgerond ontvang je van ons een e-mail met een bevestiging, afstandsverklaring en instructies voor het verzenden. Lees deze e-mail aandachtig door.

Wat gebeurt er nadat je jouw oude gebruikte telefoon opgestuurd hebt?

Nadat je hebt besloten om je telefoon te verkopen, stuur je jouw gebruikte telefoon naar ons op met het verzendlabel wat je ontvangt via e-mail. Het duurt ongeveer 1 tot 3 dagen voordat wij jouw telefoon ontvangen. Zodra wij jouw telefoon ontvangen hebben wordt deze bij ons geregistreerd. Hiervan ontvang je een bevestiging van per e-mail.

Binnen 48 uur gaan wij jouw gebruikte telefoon verwerken. Dit betekent dat wij jouw telefoon uitgebreid gaan testen en beoordelen. Tijdens deze test controleren wij meer dan 50 punten om er zeker van te zijn dat jouw telefoon ook volledig werkend is. We testen zaken zoals wifi, bluetooth, camera’s, speakers, microfoons etc. Maar ook het LCD scherm en de accu krijgen een uitgebreide test te verduren. Daarnaast doen wij een volledige cosmetische beoordeling waarbij we kijken naar gebruikerssporen en eventuele externe schades. Van al deze tests ontvang je na afloop een bevestiging met de uitslag.

Als wij jouw gebruikte telefoon als volledig werkend beoordelen en de uiterlijk staat is zoals je bij de aanmelding hebt aangegeven, ontvang je het volledige bedrag dat wij je hebben aangeboden. Indien wij afwijkingen vinden of het niet eens zijn met de door jou ingegeven uiterlijk staat, dan doen wij je een nieuw aanbod. Je ontvangt hier een e-mail over waarin je kan aangeven of je het eens bent met ons aanbod, indien het nieuwe aanbod je niet bevalt dan kan je er in de desbetreffende e-mail ook voor kiezen om je ingeleverde telefoon weer retour te krijgen.

LET OP! Bij ruim 15% van de zendingen die wij ontvangen vinden we afwijkingen in de functionaliteit en bij ruim 20% in de cosmetische staat. En dat is bij andere inkoop sites niet veel anders. Zorg dus dat je de vragen in het aanmeldproces zo goed mogelijk invult. Als er iets niet goed aan je telefoon functioneert zal dit zeker naar boven komen tijdens onze tests.

Zorg dat je jouw gebruikte telefoon klaar maakt om het te verkopen!

Als je jouw gebruikte telefoon wil verkopen dan is het aan te raden om een back-up te maken en je telefoon leeg te maken voordat je hem inlevert. Wij ontvangen nog vaak gebruikte telefoons met persoonlijke data erop. Wij nemen hier geen risico’s mee. Dus mochten wij je telefoon ontvangen zonder dat deze is leeg gemaakt, dan zullen wij dit als eerste doen voordat we je telefoon gaan testen. Wij zullen dit niet vooraf aan je vragen, dit staat namelijk al in de verkoopvoorwaarden. Zorg dat je dit zelf al gedaan hebt!

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Back-up maken Android (voor Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC etc):

Je Android toestel leegmaken:

 

Onze belofte aan jou!

Verkoop je oude apparatuur zonder zorgen!

Terugkoop garantie

Bewaar jij je oude telefoon voor het geval je nieuwe telefoon kapot gaat? Dit is niet meer nodig. Wij bieden je 12 maanden garantie op het terugkopen van je oude model voor dezelfde prijs waarvoor je deze verkocht!

Goede en eerlijke prijzen

Onze prijzen behoren tot de scherpste in de markt. Ben jij goed voor je apparaat geweest? Dan zijn wij goed voor jou. Hoe beter je apparaat eruit ziet hoe meer je er voor ontvangt.

Snelle betaling

Zodra wij jouw zending hebben ontvangen gaan we die verwerken. Je ontvangt hiervan een e-mail met bevestiging. Indien wij alles goed hebben bevonden ontvang je je geld binnen 48 uur.

Databescherming

Ben je niet zeker of al je privé foto’s, e-mails of gegevens van je telefoon verwijderd zijn? Of weet je niet hoe dit moet? WeBuyThings.nl biedt voor alle telefoons dataverwijdering aan met een gecertificeerd verwijderingsrapport!

Gratis verzenden!

Zodra jij je apparaat op onze site hebt aangemeld kan je hem opsturen. Dit kan je doen met het verzendlabel dat je van ons ontvangt. Wij betalen de zending! Dus laat je pinpas maar thuis!

Prijsgarantie!

Bang dat je achteraf toch een andere prijs krijgt? Niet nodig! Wij sturen je mobiel altijd kosteloos retour indien je het niet eens bent met de door ons vastgestelde cosmetische status.

Lees de veelgestelde vragen
Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U