Privacy

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van de website webuythings.nl en behandelen de persoonlijke informatie vertrouwelijk. Wij gebruiken de gegevens om de ontvangst, verwerking en betaling van een aanmelding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zullen nooit persoonlijke gegevens aan derden verkopen of hier toegang tot verlenen.

De gegevens uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

- Als je een apparaat aan ons verkoopt en deze via de website aanmeldt, dan hebben we jouw naam, e-mailadres, postadres en betaalgegevens nodig om de aanmelding uit te voeren.

- Als je bij ons een apparaat verkoopt, dan genereren wij automatisch een account voor je. Hierbij slaan wij jouw gegevens op. Dit gebeurt op een 'secure server', ofwel beveiligde server. In jouw account slaan we de volgende gegevens op: jouw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens. Dit doen wij zodat je bij een nieuwe verkoop niet steeds opnieuw deze gegevens hoeft in te vullen. Wil je liever dat wij je gegevens vernietigen? Dan kan je dit verzoeken indienen via support@webuytings.nl .

- Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

- Wil je een 'commentaar' achterlaten op onze site? Dan kan je zelf bepalen of je hier jouw naam of andere persoonlijke gegevens aan toevoegt. Wij respecteren de meningen van onze relaties. Wij behouden het recht om reacties en/of opmerkingen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen of ons imago ten onrechte kunnen schaden niet te publiceren.

De veiligheid van jouw gegevens

FPC koopt via webuythings.nl jouw gebruikte elektronica en goederen van bedrijven en consumenten. Voor de wet zijn wij opkoper en handelaar in gebruikte en ongeregelde goederen. Hierdoor vallen wij onder het handhavingsbeleid heling van goederen.

Dit houdt in dat wij verplicht zijn om een (chronologisch) inkoopregister bij te houden en deze ter inzage moeten kunnen overleggen aan het hoofd van de plaatselijke politie dan wel een bevoegde ambtenaar. In dit register moeten o.a. de n.a.w. gegevens van de aanbieder opgenomen zijn.

Wij hechten veel waarde aan jou als klant. Wij gaan dan ook uiterst voorzichtig om met jouw gegevens. Zo verloopt de volledige afhandeling van het verkoopproces via een https-verbinding. Dit is een 1-op-1 beveiligde verbinding. Wij gebruiken hiervoor dezelfde technieken als banken en andere online financiële instellingen.
Als je naar aanleiding van ons privacybeleid nog vragen hebt, dan kan je contact opnemen met support@webuythings.nl. Je kunt hier terecht voor het wijzigen van jouw gegevens of vragen over de inhoud van dit beleid.

VRAGEN?

Bel 0118 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
BEREIKBAAR OP MA T/M ZA 10:00 -18:00

GA NAAR VEELGESTELDE VRAGEN
Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U