Apple iPhone 6s Plus verkopen

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte Apple iPhone 6S Plus verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle modellen iPhone. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je Apple iPhone 6S Plus verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Check hier voor hoeveel geld jij je gebruikte Apple iPhone nog kan verkopen!

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

Apple

Apple is een van de populairste merken wereldwijd. Apple is ooit begonnen met het ontwikkelen van computers maar vele kennen het merk door de iPhone en iPad. Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en eenvoud staan bij Apple hoog in het vaandel en dit is waar Apple in uitblinkt. Wanneer je nog niet bekend bent met de iPhone leer je binnen een hele korte tijd hoe de iPhone werkt. De iPhone draait op het besturingssysteem iOS. Dit is een goed beveiligd systeem van Apple. Er zijn circa 1 miljoen apps beschikbaar in de Appstore, deze worden allemaal goedgekeurd door Apple voordat ze in de store worden geplaatst. De welbekende iPhone stralen klasse uit, zijn uiterst gebruiksvriendelijk en zorgen voor een ware beleving.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Een back-up maken van je iPhone 6S Plus:

Je iPhone 6S Plus leegmaken:

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U