Apple iPhone 12 64GB Alle kleuren verkopen

Apple iPhone 12 64GB Alle kleuren

iPhone 12 64GB Alle kleuren
Ontvang tot* maximaal
€ 200.00

*Waarde is afhankelijk van de uitvoering en de fysieke staat van je toestel

Beantwoord de onderstaande vragen:

Het apparaat is volledig functioneel en heeft geen gebreken. ?

Als je twijfelt over de uiterlijke staat mag je ook een paar foto's appen naar 0634728918 . Dan kijken wij wel even met je mee :-)


Indien er accounts actief zijn zal het toestel afgekeurd worden. Klik op het ? teken hiernaast voor meer info. ?

We berekenen nu je waarde!

15% Complete
Basisprijs: 200.00
Jouw inruilwaarde: 200.00
iPhone 12 64GB Alle kleuren

De waarde van je product wordt berekend op basis van de gegeven antwoorden. Vul dit naar waarheid in. Dat voorkomt onnodige vertragingen in de uitbetaling.

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte Apple iPhone 12 64GB verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle modellen iPhone in alle kleuren. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je Apple iPhone 12 64GB Zwart verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

Apple

Apple is een van de populairste merken wereldwijd. Apple is ooit begonnen met het ontwikkelen van computers maar vele kennen het merk door de iPhone en iPad. Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en eenvoud staan bij Apple hoog in het vaandel en dit is waar Apple in uitblinkt. Wanneer je nog niet bekend bent met de iPhone leer je binnen een hele korte tijd hoe de iPhone werkt. De iPhone draait op het besturingssysteem iOS. Dit is een goed beveiligd systeem van Apple. Er zijn circa 1 miljoen apps beschikbaar in de Appstore, deze worden allemaal goedgekeurd door Apple voordat ze in de store worden geplaatst. De welbekende iPhone stralen klasse uit, zijn uiterst gebruiksvriendelijk en zorgen voor een ware beleving. Daarnaast behoudt een iPhone een hoge restwaarde, handig als je m later weer wilt verkopen!

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Een back-up maken van je iPhone 12:

Je iPhone 12 leegmaken:

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U