Samsung Galaxy J3 2016

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte Samsung Galaxy J3 2016 verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle modellen van Samsung. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je Samsung Galaxy J3 2016 verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

Samsung

Samsung, dé Koreaanse marktleider op het gebied van smartphones die op Android draaien. Waar Samsung vroeger moest vechten voor een plekje in de wereld van telefoons heeft Samsung tegenwoordig samen met Apple het hoogste marktaandeel. De populaire Galaxy-serie staat bekend om haar grote heldere beeldscherm, uitstekende camera’s en kenmerkt zich door het strakke design.

Galaxy J-serie

De J-serie is betaalbaar en levert topprestaties, maar is minder geschikt voor het bekijken van HD video’s of het spelen van games. Deze serie van Samsung is budgetvriendelijk en beschikt net als de Galaxy A-serie over alle functies. Het verschil met de andere series zit o.a. in het aantal megapixels van de camera’s, de beeldkwaliteit en de opslagcapaciteit. Daarnaast is bij veel telefoons uit de J-serie de behuizing gemaakt van plastic. Als je op zoek bent naar een goed werkende telefoon voor een betaalbare prijs is een telefoon uit de Galaxy J-serie zeker aan te raden.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Back-up maken Android (voor Samsung Galaxy J3 2016):


Je Android (Samsung Galaxy J3 2016) toestel leegmaken:

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U