Oneplus X

Sorry. De Oneplus X werd niet gevonden


Omgeving : live.v4
Er werd gezocht op
Toestel: Oneplus X
id :

De waarde van je product wordt berekend op basis van de gegeven antwoorden. Vul dit naar waarheid in. Dat voorkomt onnodige vertragingen in de uitbetaling.

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte OnePlus X verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle telefoons. Volledig werkend of met een klein mankement, bij X ons ben je aan het juiste adres. Je OnePlus  verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

 

OnePlus is een relatief nieuwe speler op de markt van smartphones. Sinds 2013 is de Chinese fabrikant begonnen met het ontwikkelen en uitbrengen van toestellen. Er wordt hierbij gefocust op wat de gebruiker wil en er wordt tevens opengestaan voor nieuwe ideeën die aangedragen worden door gebruikers zelf. Gezien de korte tijd dat het merk bestaat, zijn er nog niet heel veel OnePlus toestellen op de markt. Toch heeft het merk al aardig wat naamsbekendheid, bijzonder hieraan is dat er geen gebruik wordt gemaakt van traditionele advertising maar van mond-tot-mond reclame. De toestellen draaien op het besturingssysteem Android i.c.m. de gebruiksvriendelijke Oxygen software skin van het merk zelf. De OnePlus toestellen vallen in het middenprijssegment en daarvoor heb je een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Back-up maken Android (voor OnePlus X):


Je Android (OnePlus X) toestel leegmaken:

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U