LG V10

Sorry. De LG V10 werd niet gevonden


Omgeving : live.v4
Er werd gezocht op
Toestel: LG V10
id :

De waarde van je product wordt berekend op basis van de gegeven antwoorden. Vul dit naar waarheid in. Dat voorkomt onnodige vertragingen in de uitbetaling.

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte LG V10 verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle telefoons. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je LG V10 verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

 

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

 

LG is in 1947 opgericht in Zuid-Korea, het hoofdkantoor is gevestigd in Seoel. Hoewel de afkorting LG vroeger stond voor Lucky Goldstar, staat de naam nu bekend door de reclame-uitingen als “Life’s Good”. LG is een bekende speler op het gebied van Home Entertainment, mobiele telefonie en huishoudelijke producten. De telefoons van LG richten zich op dé optimale beleving van social media. De telefoons van LG zijn er in verschillende prijscategorieën en hebben een behuizing van aluminium of plastic, een strak design en draaien op het besturingssysteem Android.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Back-up maken Android (LG V10):


Je Android (LG V10) toestel leegmaken:

 

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U