LG Nexus 5X

Sorry. De LG Nexus 5X werd niet gevonden


Omgeving : live.v4
Er werd gezocht op
Toestel: LG Nexus 5X
id :

De waarde van je product wordt berekend op basis van de gegeven antwoorden. Vul dit naar waarheid in. Dat voorkomt onnodige vertragingen in de uitbetaling.

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte LG Nexus 5X verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle telefoons. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je LG Nexus 5X verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

 

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

LG is in 1947 opgericht in Zuid-Korea, het hoofdkantoor is gevestigd in Seoel. Hoewel de afkorting LG vroeger stond voor Lucky Goldstar, staat de naam nu bekend door de reclame-uitingen als “Life’s Good”. LG is een bekende speler op het gebied van Home Entertainment, mobiele telefonie en huishoudelijke producten. De telefoons van LG richten zich op dé optimale beleving van social media. De telefoons van LG zijn er in verschillende prijscategorieën en hebben een behuizing van aluminium of plastic, een strak design en draaien op het besturingssysteem Android.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Back-up maken Android (LG Nexus 5X):


Je Android (LG Nexus 5X) toestel leegmaken:

 

Contact
Bel 073 8200940
WhatsApp 06 12 34 56 78
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U