Huawei Ascend G7

Sorry. De Huawei Ascend G7 werd niet gevonden


Omgeving : live.v4
Er werd gezocht op
Toestel: Huawei Ascend G7
id :

De waarde van je product wordt berekend op basis van de gegeven antwoorden. Vul dit naar waarheid in. Dat voorkomt onnodige vertragingen in de uitbetaling.

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte Huawei Ascend G7 verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle telefoons. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je Huawei Ascend G7 verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

Huawei

De laatste jaren zien we steeds meer Huawei toestellen op de markt. Dit merk krijgt door innovatie steeds meer naamsbekendheid en gaat de concurrentiestrijd aan met Apple, Samsung, Sony en LG.  Huawei staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding van de telefoons die zij produceren. Sinds 2018 richt Huawei zich extra op de kwaliteit van de camera’s. Daarnaast zijn Huawei telefoons ontzettend snel te bedienen, waterdicht en elegant wat vormgeving betreft. Alle toestellen van Huawei draaien op Android.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Back-up maken Android (voor Huawei Ascend G7):


Je Android (Huawei Ascend G7) toestel leegmaken:

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U