HTC

HTC

Op het gebied van smartphones is HTC een van de grotere namen. De toestellen van HTC draaien op het besturingssysteem Android en het zelf ontworpen besturingssysteem HTC Sense wat een meerwaarde biedt door de verschillende widgets die je kan plaatsen op je homescreen. HTC is een innovatief bedrijf dat zich continu richt op verbetering van design en het creëren nieuwe functies. De smartphones van HTC staan bekend om het strakke uiterlijk en het goede geluid. Daarnaast is HTC een bedrijf dat in verschillende prijsklassen mobiele telefoons ontwerpt waardoor er voor elke portemonnee een passende telefoon is.

Bekijk hieronder de meest recent ontwikkelde smartphone van HTC, de HTC U12+.

Onze belofte aan jou!

Verkoop je oude apparatuur zonder zorgen!

Terugkoop garantie

Bewaar jij je oude telefoon voor het geval je nieuwe telefoon kapot gaat? Dit is niet meer nodig. Wij bieden je 12 maanden garantie op het terugkopen van je oude model voor dezelfde prijs waarvoor je deze verkocht!

Goede en eerlijke prijzen

Onze prijzen behoren tot de scherpste in de markt. Ben jij goed voor je apparaat geweest? Dan zijn wij goed voor jou. Hoe beter je apparaat eruit ziet hoe meer je er voor ontvangt.

Snelle betaling

Zodra wij jouw zending hebben ontvangen gaan we die verwerken. Je ontvangt hiervan een e-mail met bevestiging. Indien wij alles goed hebben bevonden ontvang je je geld binnen 48 uur.

Databescherming

Ben je niet zeker of al je privé foto’s, e-mails of gegevens van je telefoon verwijderd zijn? Of weet je niet hoe dit moet? WeBuyThings.nl biedt voor alle telefoons dataverwijdering aan met een gecertificeerd verwijderingsrapport!

Gratis verzenden!

Zodra jij je apparaat op onze site hebt aangemeld kan je hem opsturen. Dit kan je doen met het verzendlabel dat je van ons ontvangt. Wij betalen de zending! Dus laat je pinpas maar thuis!

Prijsgarantie!

Bang dat je achteraf toch een andere prijs krijgt? Niet nodig! Wij sturen je mobiel altijd kosteloos retour indien je het niet eens bent met de door ons vastgestelde cosmetische status.

Lees de veelgestelde vragen
Contact
Bel 073 8200940
WhatsApp 06 12 34 56 78
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U