HTC U 11 verkopen

Sorry. De HTC U 11 verkopen werd niet gevonden


Omgeving : live.v4
Er werd gezocht op
Toestel: HTC U 11 verkopen
id :

De waarde van je product wordt berekend op basis van de gegeven antwoorden. Vul dit naar waarheid in. Dat voorkomt onnodige vertragingen in de uitbetaling.

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte HTC U11 verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle telefoons. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je HTC U11 verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

HTC

Op het gebied van smartphones is HTC een van de grotere namen. De toestellen van HTC draaien op het besturingssysteem Android en het zelf ontworpen besturingssysteem HTC Sense wat een meerwaarde biedt door de verschillende widgets die je kan plaatsen op je homescreen. HTC is een innovatief bedrijf dat zich continu richt op verbetering van design en het creëren nieuwe functies. De smartphones van HTC staan bekend om het strakke uiterlijk en het goede geluid. Daarnaast is HTC een bedrijf dat in verschillende prijsklassen mobiele telefoons ontwerpt waardoor er voor elke portemonnee een passende telefoon is.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Back-up maken Android (voor HTC U11):


Je Android (HTC U11) toestel leegmaken:

 

Contact
Bel 073 8200940
WhatsApp 06 12 34 56 78
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U