Honor 6 Plus

Sorry. De Honor 6 Plus werd niet gevonden


Omgeving : live.v4
Er werd gezocht op
Toestel: Honor 6 Plus
id :

De waarde van je product wordt berekend op basis van de gegeven antwoorden. Vul dit naar waarheid in. Dat voorkomt onnodige vertragingen in de uitbetaling.

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte Honor 6 Plus verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle telefoons. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je Honor 6 Plus verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

Honor
Honor is een dochterbedrijf van Huawei en richt zich op de budgetmarkt. Aan het uiterlijk van de Honor zal je echter niet snel opmerken dat het om een “budget” telefoon gaat. Honor telefoons zien er gewoon uit als premium toestellen door hun glazen voor- en achterkant en aluminium/metalen behuizing. Honor bewijst dat een goede smartphone niet per se duur hoeft te zijn en produceert dus vlaggenschepen zonder de hoofdprijs te vragen.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Back-up maken Android (voor Honor 6 Plus):


Je Android (Honor 6 Plus) toestel leegmaken:

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U