Google

Google

  • Binnen 3 werkdagen uitbetaald
  • Terugkoopgarantie
  • Goed voor het milieu
  • Gratis verzending

In 2010 is Google in samenwerking met o.a. LG, HTC en Huawei. begonnen met het ontwikkelen van mobiele telefoons. Google heeft er voor gekozen om deze samenwerkingen aan te gaan omdat deze merken over de nodige kennis beschikken op hardwaregebied en Google juist bekend staat om de krachtige software voor mobiele telefoons (Android). De telefoons van Google beschikken over speciale software die de Google telefoon onderscheidt van andere telefoons en staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Zo herkent een Google telefoon bijvoorbeeld telefoonnummers die niet in je contactenlijst staan, maar wel als bedrijf genoteerd staan in Google, en zie je dus direct wie er belt. Daarnaast beschermt Google je tegen spambellers, dit herken je doordat je scherm rood kleurt wanneer bijvoorbeeld een telemarketeer je probeer te bellen. De nieuwste Google telefoons nemen het op tegen Samsung en Apple en vallen in dezelfde prijscategorie.

Onze belofte aan jou!

Verkoop je oude apparatuur zonder zorgen!

Terugkoop garantie

Bewaar jij je oude telefoon voor het geval je nieuwe telefoon kapot gaat? Dit is niet meer nodig. Wij bieden je 12 maanden garantie op het terugkopen van je oude model voor dezelfde prijs waarvoor je deze verkocht!

Goede en eerlijke prijzen

Onze prijzen behoren tot de scherpste in de markt. Ben jij goed voor je apparaat geweest? Dan zijn wij goed voor jou. Hoe beter je apparaat eruit ziet hoe meer je er voor ontvangt.

Snelle betaling

Zodra wij jouw zending hebben ontvangen gaan we die verwerken. Je ontvangt hiervan een e-mail met bevestiging. Indien wij alles goed hebben bevonden ontvang je je geld binnen 48 uur.

Databescherming

Ben je niet zeker of al je privé foto’s, e-mails of gegevens van je telefoon verwijderd zijn? Of weet je niet hoe dit moet? WeBuyThings.nl biedt voor alle telefoons dataverwijdering aan met een gecertificeerd verwijderingsrapport!

Gratis verzenden!

Zodra jij je apparaat op onze site hebt aangemeld kan je hem opsturen. Dit kan je doen met het verzendlabel dat je van ons ontvangt. Wij betalen de zending! Dus laat je pinpas maar thuis!

Prijsgarantie!

Bang dat je achteraf toch een andere prijs krijgt? Niet nodig! Wij sturen je mobiel altijd kosteloos retour indien je het niet eens bent met de door ons vastgestelde cosmetische status.

Lees de veelgestelde vragen
Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U