Google Pixel XL

Sorry. De Google Pixel XL werd niet gevonden


Omgeving : live.v4
Er werd gezocht op
Toestel: Google Pixel XL
id :

De waarde van je product wordt berekend op basis van de gegeven antwoorden. Vul dit naar waarheid in. Dat voorkomt onnodige vertragingen in de uitbetaling.

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte Google Pixel XLverkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle telefoons. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je Google Pixel XL verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw toestel
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

In 2010 is Google in samenwerking met o.a. LG, HTC en Huawei. begonnen met het ontwikkelen van mobiele telefoons. Google heeft er voor gekozen om deze samenwerkingen aan te gaan omdat deze merken over de nodige kennis beschikken op hardwaregebied en Google juist bekend staat om de krachtige software voor mobiele telefoons (Android). De telefoons van Google beschikken over speciale software die de Google telefoon onderscheidt van andere telefoons en staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Zo herkent een Google telefoon bijvoorbeeld telefoonnummers die niet in je contactenlijst staan, maar wel als bedrijf genoteerd staan in Google, en zie je dus direct wie er belt. Daarnaast beschermt Google je tegen spambellers, dit herken je doordat je scherm rood kleurt wanneer bijvoorbeeld een telemarketeer je probeer te bellen. De nieuwste Google telefoons nemen het op tegen Samsung en Apple en vallen in dezelfde prijscategorie.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je telefoon kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Back-up maken Android (voor Google Pixel XL):


Je Android (Google Pixel XL) toestel leegmaken:

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U