Wat is de gemiddelde verkoopprijs van een iPhone 13? 

Nieuws

De nieuwe iPhone 16 is net uit. Hierdoor zien wij dat er enorm veel gebruikte iPhones worden ingeruild of verkocht. Hierbij heb je allerlei mogelijkheden en verschillende manieren waarop jij waarde kunt terugkrijgen voor jouw gebruikte iPhone 13. De iPhone 13 is op dit moment het meest populaire toestel om in te ruilen of om te verkopen. 

In dit artikel gaan wij in op een aantal verschillende manieren waarop jij jouw gebruikte iPhone 13 – 128 GB kunt verkopen en wat dit gemiddeld oplevert! Hierbij gaan wij uit van een iPhone 13 – 128 GB in nette, volledig werkende staat. 

Inruilen bij Apple

Je kunt jouw gebruikte iPhone 13 inruilen bij Apple voor korting op een nieuw Apple apparaat. Dit is natuurlijk ideaal als je de nieuwe iPhone 16 wilt kopen, zonder abonnement. 

Een Apple iPhone 13 – 128 GB levert hierbij gemiddeld 250 euro aan korting op. 

Inruilen bij een provider

Het is tegenwoordig ook mogelijk om jouw gebruikte iPhone 13 in te ruilen bij providers zoals Vodafone en KPN. Bij Vodafone krijg je nog ongeveer 208 euro terug voor jouw iPhone 13 – 128 GB, dit is dan een direct bedrag dat jij op jouw bankrekening krijgt overgeboekt. Bij KPN krijg je ongeveer 191 euro terug (op jouw bankrekening), maar als je een iPhone 16 afneemt bij hen, dan krijg je 50 euro bonuswaarde en levert jouw gebruikte iPhone 13 dus nog 241 euro op. 

Verkopen aan een inkoopplatform

We Buy Things is bijvoorbeeld zo’n inkoopplatform. Als je bij ons jouw iPhone 13 – 128 GB dan levert dit jou nog 345 euro op. Dit bedrag wordt binnen 2 werkdagen op jouw bankrekening overgeboekt en betreft dus keiharde knaken. 

Verkopen via een advertentiewebsite

Je kunt jouw gebruikte iPhone 13 natuurlijk ook te koop aanbieden via een platform zoals Marktplaats. Hierbij moet je dus wel zelf wachten op kopers, krijg je wellicht een louche koper aan jouw deur en dit kost dan ook vrij veel tijd. Als wij hier rondkijken, dan levert jouw iPhone 13 – 128 GB gemiddeld tussen de 300 en 350 euro op. 

Alle mogelijkheden op een rijtje

Verkoop optie Bedrag Geld of korting 
Apple 250 euro Korting 
Provider – Verkoop 200 euro Geld 
Provider – Inruil 241 euro Korting 
Inkoopplatform 345 euro Geld 
Advertentiewebsite 325 euro (gemiddeld) Geld 

Een inkoopplatform komt dus als winnaar uit de bus. Zowel qua waarde van jouw toestel, als qua gemak. Je meldt jouw toestel binnen 2 minuten aan en kunt jouw toestel gratis verzenden. Hierna krijg je het bedrag binnen 2 werkdagen op jouw bankrekening gestort. 

Interesse om jouw iPhone 13 te verkopen?

Wil je jouw gebruikte iPhone 13 verkopen? Dan kan dat gemakkelijk aan We Buy Things. Wij geven de hoogste waarde terug voor jouw gebruikte iPhone! Ook kun je jouw kapotte of beschadigde iPhone 13 gerust aan ons verkopen voor een eerlijke prijs. 

Bereken jouw prijs hier direct. 

Top 5 verkochte iPhones

Omdat de nieuwe iPhone 16 net uit is, worden er momenteel zeer veel iPhones verkocht aan ons platform. De top 5 ziet er als volgt uit: 

check
Check jouw waarde

Zoek jouw apparaat en bekijk ons prijsvoorstel

local_shipping
Verzend gratis

Verpak jouw product goed en verzend deze gratis

money_bag
Direct uitbetaald

Na controle ontvang jij het afgesproken bedrag.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, handige tips en tricks voor je iPhone, Samsung, Tablet, Smartwatches en al het overige nieuws op electronica gebied.

© 2024 We Buy Things | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Over ons

Welkom bij We Buy Things, uw vertrouwde partner voor de verkoop van gebruikte artikelen. Ons bedrijf, opgericht in [Jaar], werd opgericht met de visie om een duurzame oplossing te bieden voor het hergebruik van producten. Ons team, bestaande uit gepassioneerde professionals, is toegewijd om u een eenvoudige, eerlijke en efficiënte manier te bieden om uw ongebruikte artikelen te verkopen. Wij geloven in het creëren van waarde voor zowel onze klanten als het milieu

X

Bedrijfsinformatie

Naam: [Bedrijfsnaam]
Opgericht: [Jaar]
Hoofdkantoor: [adres hoofdkantoor]
Missie: Duurzame consumptie bevorderen door een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform te bieden voor de verkoop van tweedehands goederen.

X

Hoe werkt het?

  • Beoordeel uw artikel: Selecteer het product dat u wilt verkopen en geef ons enkele details. Dit helpt ons om u een eerlijke inschatting van de waarde te geven.
  • Ontvang een offerte: Op basis van uw beschrijving doen wij u een concurrerende offerte.
  • Gratis verzenden: Als u ons aanbod accepteert, bieden wij u een gratis verzendoplossing. Stuur ons uw artikel zonder extra kosten.
  • Snelle betaling: Zodra we hebben ontvangen en bevestigd dat uw artikel overeenkomt met uw beschrijving, verwerken we uw betaling snel en veilig.
X

Verzenden

Wij maken verzending moeiteloos en kostenvrij. Gebruik de verzendlabeloplossing van ons om uw pakket af te geven bij een plaatselijk postkantoor of een van onze afleverlocaties. U kunt uw zending voor uw gemoedsrust volgen. Zodra uw pakket ons bereikt, wordt het snel verwerkt.

X

Verzekering

Verzekering inhoud.

X

Klantenservice

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen.
E-mail: [E-mailadres van de klantenservice]
Telefoon: [Telefoonnummer van de klantenservice]
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag, 9.00 uur tot 17.00 uur
Ga voor snelle antwoorden ook naar de sectie Veelgestelde vragen (FAQ) op onze website.

X

Algemene voorwaarden

Plaats hier uw Algemene voorwaarden.

X

Privacy & Beleid

Plaats hier uw privacybeleid

X

Verwerkersovereenkomst

Plaats hier uw Verwerkersovereenkomst.

X

Impressum

Impressum inhoud.

X

Melding

Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.

X

Bezig

We zijn druk bezig je aanmelding te verwerken. Nog heel even geduld.

Even geduld - We zijn bezig om de order te verwerken.
X