iPad Mini 2-WiFi en 4G (A1490) verkopen

Sorry. De iPad Mini 2-WiFi en 4G (A1490) verkopen werd niet gevonden


Omgeving : live.v4
Er werd gezocht op
Toestel: iPad Mini 2-WiFi en 4G (A1490) verkopen
id :

De waarde van je product wordt berekend op basis van de gegeven antwoorden. Vul dit naar waarheid in. Dat voorkomt onnodige vertragingen in de uitbetaling.

iphone verkopen telefoon

Je oude Apple iPad Mini 2-WiFi en 4G (A1490) verkopen? WeBuyThings.nl is dé specialist in het kopen van (bijna) alle modellen iPad. Zo goed als nieuw of met een klein mankement, je bent bij ons aan het juiste adres. Je iPad is geld waard. Zoek snel op wat jouw model opbrengt, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw tablet
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

Apple

Apple is de wereldwijd bekende fabrikant van de iPhone, iPad en Macbook. Deze apparaten draaien op iOS, het eigen besturingssysteem van Apple. Dit besturingssysteem staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en eenvoud. Je leert dan ook in een handomdraai hoe de iPad werkt. Er zijn circa 1 miljoen apps beschikbaar in de Appstore, dus er is meer dan genoeg keuze. Met de dunne en lichte aluminium behuizing, snelle processor en stijlvolle look, behoort de iPad tot een van de beste tablets in het segment. Apple brengt bijna elk jaar weer een nieuwe generatie iPad uit, inmiddels zijn er dus al vele modellen. Het is dubbel en dwars de moeite waard om een gebruikte iPad te verkopen, omdat de tablets over de jaren heen relatief weinig in waarde dalen.

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U