iPad Air-WiFi (A1474)

Sorry. De iPad Air-WiFi (A1474) werd niet gevonden


Omgeving : live.v4
Er werd gezocht op
Toestel: iPad Air-WiFi (A1474)
id :

De waarde van je product wordt berekend op basis van de gegeven antwoorden. Vul dit naar waarheid in. Dat voorkomt onnodige vertragingen in de uitbetaling.

iphone verkopen telefoon

Je gebruikte Apple iPad Air-WiFi (A1474) verkopen? WeBuyThings.nl is een gespecialiseerd koper van (bijna) alle modellen iPads. Volledig werkend of met een klein mankement, bij ons ben je aan het juiste adres. Je Apple iPad verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Zoek snel jouw model, vul de vragen in en wij geven je een passend aanbod.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze helpdesk staat voor je klaar!

Wij beloven jou:

  • Een goede prijs voor jouw device
  • Databescherming
  • Gratis verzending
  • Terugkoop garantie
  • Een snelle betaling
  • Garantie op de prijs

Apple

Apple is een van de populairste merken wereldwijd. Apple is ooit begonnen met het ontwikkelen van computers, maar velen kennen het merk door de iPhone en iPad. Gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en eenvoud staan bij Apple hoog in het vaandel en dit is waar Apple in uitblinkt. Er zijn inmiddels veel verschillende iPad modellen, zoals de iPad Mini en iPad Air generaties. Apple brengt bijna elk jaar weer een nieuw model op de markt. Wanneer je nog niet bekend bent met de iPad, leer je binnen een hele korte tijd hoe de iPad werkt. De iPad draait op het besturingssysteem iOS, dit is een goed beveiligd systeem van Apple. Er zijn circa 1 miljoen apps beschikbaar in de Appstore, deze worden allemaal goedgekeurd door Apple voordat ze in de store worden geplaatst. De welbekende iPads stralen klasse uit, zijn uiterst gebruiksvriendelijk en zorgen voor een ware beleving.

Hieronder vind je twee korte filmpjes met uitleg hoe jij je iPad kan leegmaken en/of hoe je er een back-up van kan maken vóór het verkopen.

Een back-up maken van je iPad:

Je iPad leegmaken:

Contact
Bel 0118 - 851 050
WhatsApp 06 347 289 18
Bereikbaar op MA T/M ZA 9-18U